Demoföreningen VVO

Annons

 Finspång 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mantorp


Detta semesterhus på Spellinge Säteri är från tidigt 1900-tal och kallas Rättarbostaden. Här har ni uteplats och egen trädgård med grill.

Roddbåt kan lånas kostnadsfritt. Boka även hus S60082 så hyr ni hela huset.
Njut av sommarsemestern eller jul/nyår med familj och vänner. Här bor ni på Spellinge Säteri i Östergötland nära Mantorp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mantorp


Det charmiga semesterhuset kallas Östra flygeln, är från 1750 och ligger på Spellinge Säteri. Miljön och byggnaderna är fantastiska.

Gå på härliga promenader i skogen eller titta på dov- och kronhjort som går i hägn. Välkomna till Spellinge Säteri som ligger i Östergötland.
Här finns en välbevarad 1700-talsgård med tillhörande flyglar och charmiga intilliggande hus. Miljön och byggnaderna är fantastiska. Här bor ni den charmig flygel från 1750 som kallas Östra flygeln.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mantorp


Välkomna att njuta av ledigheten på vackra Spellinge Säteri i Rättarbostaden från tidigt 1900-tal. Njut av lugnet, den vackra miljön och byggnaderna.

Gå ner till sjön och ta en tur med roddbåten som är fri att använda. Välkomna att njuta av ledigheten i vackra Spellinge Säteri nära Mantorp.
På gården finns ett 1700-tals hus med charmiga intilliggande hus och flyglar. Här bor ni i Rättarbostaden från tidigt 1900-tal. Ett stort hus med hus med separata ingångar.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tjällmo


Vackert hus i naturskönt område beläget ca 500 m från Undsjön som erbjuder både härliga bad och bra fiske. I närheten hittar man historiska Vadstena, Norrköping med Kolmårdens djurpark och vackra Askersund.

Vackert semesterhus i naturskönt område beläget ca 500m från Undsjön som erbjuder såväl härliga bad som bra fiske. Goda möjligheter till skogspromenader.
I närheten finns dessutom flera bra fiskesjöar. Bl a ligger Vättern endast några mil bort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Finspång


Välkomna till en smakfullt inredd lägenhet i Finspång. Från lägenheten är det bara ett par minuters promenad till centrum med konditori, restaurang, krog och små butiker.

I Finspång finns det 368 sjöar att välja bland. Så hitta en fin sjö om ni vill bada, paddla kanot eller fiska.
På sommaren kan ni njuta av allsång på Finspångs slott.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Skärblacka/Linköping


Välkomna till en sommarstuga nära den fina sjön Roxen. Här kan hela familjen, även hundarna, följa med.

Ni bor en bit upp på ett berg. Detta boende passar bra för er som vill varva ner framför den öppna spisen på kvällarna och inte är i behov av TV och internet.
Närhet till skogen och bärplockning.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Tjällmo


Vackert beläget semesterhus med stor trädgård och omgivet av skog och hagar i Östergötland. I närheten hittar man historiska Vadstena, Norrköping med Kolmårdens djurpark och vackra Askersund.

Här finns mycket att se i området och vacker natur att ströva i. Här kan man också plocka både svamp och bär när det är säsong för det.
Bra möjligheter till fiske finns i området med flera sjöar och där Vättern är en av dessa. Vackert beläget semesterhus med stor trädgård och omgivet av skog och hagar.Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Linköping/Linghem


Välkomna till ett semesterhus med ett unikt läge vid sjön Roxen. Huset ligger mellan Linköping och Norrköping.

Det är en huvudbyggnad och två små stugor på tomten. Den ena stugan ligger bara några meter från sjön.
Alla byggnader ligger enskilt på en udde med sjöutsikt. I storstugan finns en altan ut mot sjön. I priset ingår en roddbåt och en kanot så ni kan njuta av en båttur eller åka ut och fiska. Tomten är stor så det finns stora ytor att röra sig på.
Ett sött utedass finns.Läs mer om bostaden och boka här!Jaktområden i närheten av Linköping/Linghem

Malungs Västra VVO
Orsa Besparingsskog
 Husen som visas på iJakt presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iJakt äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.