Du som är kund till iJakt kan kontakta oss på olika sätt. För oss är det viktigt att vi erbjuder en hög grad av tillgänglighet även utanför kontorstid. Den här information är till för att hjälpa dig att hitta det kontaktsätt som passar dig bäst.

OBS: Vi på iJakt är en återförsäljare av jaktkort. Vi är inget viltvårdsområde eller markägare. 

Lägger ni värdefull tid på fel saker?

 • Underlätta administrationen av jaktkort
  • Digitalt utfärdade jaktkort - slipp papperslappar och utskick
  • Översikt
 • Göra det enklare för jägarna att köpa jaktkorten online
  • Erbjud flera betalsätt (Swish, faktura, kort, bank)
  • Slipp kontanthantering, egna fakturor och hålla koll på jägarnas inbetalningar - vi hanterar allt det åt er!
 • Återrapportering
  • Vi tar hand om funktioner för återrapportering, inklusive påminnelser
 • Jaktlag
  • Administrera jaktlag och se direkt vilka som erlagt avgift
 • Få nya möjligheter med funktioner för kommunikation, statistik, mm

I så fall är iJakt rätt för er! 

Vår vision har sedan starten varit att underlätta för de som administrerar jaktområden att öka tillgängligheten och minska administrationen runt hanteringen av jaktkort.

Vi på Jighead AB som ligger bakom tjänsten iJakt drivs av personer som både är kunniga tekniker och entreprenörer. Vi började redan 2001 med digitala fiskekort och är idag är vi marknadsledande inom det området. Vi har sedan dess utökat vår verksamhet även till jakt.

 

Anslut befintliga återförsäljare och få samtidigt alla fördelarna med de digitala jaktkorten, t.ex. enklare administration, inga tryckta kort, enklare ekonomisk uppföljning och ett smidigt system för kontroller, återrapportering och mycket mer.

Kunden betalar som vanligt i butikens kassa, men med den viktiga skillnaden att det inte fylls i information på ett tryckt kort, utan man skriver istället in informationen om köparen på iJakts webbsida.

Butikerna får ett eget lösenord som de använder för att godkänna köp. I butiken måste det finnas en internetansluten dator eller surfplatta. Möjlighet till utskrift på skrivare finns, men är inget krav. Ekonomiska underlag för provisionerna kommer automatiskt ur systemet, vilket är synligt både för återförsäljaren och er organisation - detta sparar tid och ger full kontroll.

Provisionen räknas ut automatiskt. Ni kan lägga upp hur många återförsäljare ni vill och det går att sätta provision individuellt per återförsäljare, till exempel kan bensinstationen få 15% provision, medan matbutiken får 5kr + 5% per jaktkort.

Fördelar

 • Slipp hantering av kontanter och pärmar och manuell ekonomisk uppföljning.
 • Minskade kostnader runt hantering och inköp av tryckta block.
 • Era fakturaunderlag mot återförsäljarna skapas automatiskt i vårt system vilket minskar er administration.
 • Jaktkorten genereras direkt och innehåller gällande regler, så ni kan enkelt ändra regler och blir inte bundet till information i tryckt form.

Funktioner

 • Utfärdar digitala jaktkort och skickar dessa till kund
 • Fritt antal återförsäljare kan läggas upp
 • Automatisk ekonomiska beräkningar på provision

Pris

Vi tar en fast avgift per utfärdat kort på 6kr/st inkl moms. Inga övriga avgifter tillkommer

 

På iJakt betalar med hjälp av Swish, VISA, MasterCard eller Internetbank (SEB, Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Danske bank). Det finns också möjlighet att betala via faktura på 14 dagar, eller via Payson. Efter köp levererar vi jaktkortet direkt inom ett par minuter både som ett SMS och som ett eMail. Då kommer det också bli synligt i appen, under förutsättning att ni loggat in i appen och på hemsidan kopplat ert användarkonto till samma mobilnummer och/eller epostadress som finns på jaktkortet.

Saknas just det vattnet DU önskar på iFiske?

"Det vore så bra om ALLA vatten fanns med hos er" är nog en av de vanligaste kommentarerna vi får på iFiske. Om det bara hade varit så enkelt att centralt ansluta dessa hade ingen varit gladare än oss. Tyvärr är det inte riktigt så enkelt...

Dokument-ID: IJAB18004, Version 4.7, 2021-06-01

(Dessa villkor gäller för konsumenter, ej att förväxlas med iJakts tjänsteavtal för anslutna organisationer eller handlare)

Tack för att du använder iJakts tjänster, här kan du handla jaktkort och relaterade produkter från våra anslutna säljare ("partners") samt göra jaktrapporter på ett säkert och smidigt sätt. Vi är måna om att behandla dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt och att erbjuda er en hög tillgänglighet på våra tjänster. Detta dokument beskriver våra användarvillkor och vår personuppgiftspolicy.

Vi är specialister på hantering av digitala jakt- och fiskekort och återrapportering. Digitala jaktkortsäljs via Internet eller av återförsäljare. De innebär väsentligt underlättat administration och har stora miljömässiga fördelar.

 Din varukorg är tom.